Articol Cuget Liber

•    Cine este Fundatia ” Zambeste Sanatos” ?

Dr. Esra Beghim din dragoste pentru copii si stomatologie a infiintat impreuna cu Dr. Metin Beghim Fundatia “Zambeste Sanatos”.In aceasta fundatie sa implicat si Vinteanu Ruxandra studenta in anul 5 la „Facultatea de Medicina Dentara”, Universitatea „Ovidius”. Cu aceasta ocazie dorim sa facem un anunt catre toti cei care vor sa colaboreze voluntar in cadrul acestei fundatii.


•    Care este obiectivul acestei fundatii?

Obiectivul Fundatiei "Zambeste Sanatos" este imbunatatirea calitatii vietii si a nivelului sanatatii, in special orale. Dorim sa realizam acest obiectiv facand apel la aparatura si cunostintele medicale de ultima ora, la creativitatea membrilor fundatiei incurajand mentinerea excelentei in practica medicala, dentara in mod particular, cat si educarea tinerei generatii.

•    Cum realizam obiectivul Fundatia ”Zambeste Sanatos”?

Am inceput prin promovarea in scoli si gradinite a notiunilor de igiena dentara cu ajutorul unui proiect: ”Educarea tinerei generatii pentru sanatatea oro-dentara”, tot prin intermediul fundatiei si a cabinetului sa asiguram tratamente gratuite pentru micii, pacienti cu merite deosebite la invatatura si nu numai.

 

 

Citeste mai mult pe Cuget Liber