Implica-te

 

Doneza!

Ce te costa ?
Nimic si ai garantia ca macar 2% din banii impozitati de stat vor ajuta o institutie in a carei cauza crezi.

Cum directionez 2% din impozitul pe salariu?
Daca aveti venituri din salarii atunci veti completa Declaratia 230 (punctele I si II ).

Daca daca aveti venituri din alte surse (cedarea folosintei bunurilor, drepturi de autor, etc) trebuie sa completati punctul III.

Daca ati realizat venituri si din salarii si din alte surse completati si depuneti ambele formulare 230 punctele I, II, si III.

Puteti obtine aceste declaratii de la administratiile financiare, le puteti descarca de pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (portal ANAF, zona de asistenta a contribuabililor, persoane fizice, formulare) sau ne puteti cere o copie  pe adresa de email organizatiei. Suma corespunzatoare a 2% din impozit va fi calculata de catre organele fiscale.

Ce trebuie sa mai stiti?
Aceasta donatie nu reprezinta nici o obligatie si cel mai important este ca nu implica nici un cost al contribuabilului! Daca nu folositi optiunea de a decide modul si cui acest impozit sa fie alocat, suma respectiva ramane sa fie incasata si gestionata de stat.

 

Devino membru!

Dorim sa facem un apel catre toti cei care doresc sa colaboreze voluntar în cadrul acestei fundatii, sa ni se alature. Noi cei care facem parte din Fundatia "Zambeste Sanatos" va informam ca pana la data de 15 mai 2013 puteti distribui cei 2% din impozitul pe venit în contul fundatiei „Zâmbeste Sanatos”, deschis la Banca Transilvania RO73BTRRONCRT0208316901, sau ne puteti sustine prin donatii si sponsorizari. 

Obiectivul Fundatiei „Zâmbeste Sanatos” este îmbunatatirea calitatii vietii si a nivelului sanatatii, în special orale. Dorim sa realizam acest obiectiv facând apel la aparatura si cunostintele medicale de ultima ora, la creativitatea membrilor fundatiei, încurajând mentinerea excelentei în practica medicala, dentara în mod particular, cât si educarea tinerei generatii.

Ce îsi mai propune fundatia?

  • Consultatii gratuite tuturor copiilor pâna la vârsta de zece ani.
  • Consilierea celor care au nevoie de aparate dentare si îndrumarea catre un medic specialist ortodont.

Tot in cadrul fundatiei am demarat un proiect in scoli si gradinite prin care promovam notiunile de igiena dentara ,proiectul se numeste: "Educarea tinerei generatii pentru sanatate oro-dentara"

Doresti sa intri in echipa noastra si sa ne ajuti in indeplinirea scopurilor ? 

Completeaza contractul de voluntariat ( DOC sau PDF ) si esti binevenit in echipa noastra.