Implica-te

Doneza 3.5% din impozitul pe venit!

Ce te costa?


Nimic si ai garantia ca macar 3.5% din impozitul datorat la stat vor ajuta o institutie in a carei cauza crezi.

Cum directionez 3.5% din impozitul pe salariu?

1. Descarcă:

Descarcă Formularul 3.5% de AICI

2. Completeaza:

Direct în format electronic (cu aplicația Adobe Reader) sau de mână (cu majuscule) doar la secțiunile:

Ești salariat sau pensionar?

  • I. Date de indentificare contribuabil
  • II.B.2. Optiunea privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 1 sau 2 ani

Ai alt tip de venit, din activități independente?

  • I. Date de indentificare contribuabil
  • III. Optiunea privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 1 sau 2 ani
  • Nu uita de Declarația Unică

Semnează folosind semnătura olografă – cea care se face in Adobe Reader – sau descarcă, printează și semnează la secțiunea: semnătură contribuabil (stânga jos)

3. Trimite formularul:

Direct în format electronic la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., urmând ca noi să le trimitem spre ANAF (Conform ordin ANAF nr.936/2020, publicat in M.Of. nr.325/2020.)
sau

La sediul nostru – în original (detalii pe e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

sau

La Administrația Finaciară de care aparții – în original (depunere sau prin poștă cu recomandată) sau pe Spațiul privat virtual (serviciu online ANAF), aiciCe trebuie sa mai stiti?
Aceasta donatie nu reprezinta nici o obligatie si cel mai important este ca nu implica nici un cost al contribuabilului! Alegeti dumneavoastra cui sa ii fie alocat acest impozit, astfel suma respectiva ramane sa fie incasata si gestionata de catre stat.

Devino membru!

Dorim sa facem un apel catre toti cei care doresc sa colaboreze voluntar în cadrul acestei fundatii, sa ni se alature. Noi cei care facem parte din Fundatia "Zambeste Sanatos" va informam ca pana la data de 15 mai 2013 puteti distribui cei 2% din impozitul pe venit în contul fundatiei „Zâmbeste Sanatos”, deschis la Banca Transilvania RO73BTRRONCRT0208316901, sau ne puteti sustine prin donatii si sponsorizari. 

Obiectivul Fundatiei „Zâmbeste Sanatos” este îmbunatatirea calitatii vietii si a nivelului sanatatii, în special orale. Dorim sa realizam acest obiectiv facând apel la aparatura si cunostintele medicale de ultima ora, la creativitatea membrilor fundatiei, încurajând mentinerea excelentei în practica medicala, dentara în mod particular, cât si educarea tinerei generatii.

Ce îsi mai propune fundatia?

  • Consultatii gratuite tuturor copiilor pâna la vârsta de zece ani.

  • Consilierea celor care au nevoie de aparate dentare si îndrumarea catre un medic specialist ortodont.

Tot in cadrul fundatiei am demarat un proiect in scoli si gradinite prin care promovam notiunile de igiena dentara ,proiectul se numeste: "Educarea tinerei generatii pentru sanatate oro-dentara"

Doresti sa intri in echipa noastra si sa ne ajuti in indeplinirea scopurilor ? 

Completeaza contractul de voluntariat ( DOC sau PDF ) si esti binevenit in echipa noastra.